Шта значи блиски ДМ на раздору?

Завршни до Дисцорд ДМ само га уклања из ваше видљиве историје ћаскања. Други корисник и даље може да чита цхатове. Такође, ако вам други корисник пошаље поруку након вас Близу ћаскање, историја ће поново постати видљива.

.

Штавише, шта значи затворити ДМ због неслоге?

Овако како стоји, ако си на Неслога за било које време које ћете неизбежно проћи Близу до ДМ . И, због тога како живот утиче на људе, то ДМ можда припада некоме ко не користи неслога и ако више нису ваш списак пријатеља или на серверу са вама, немате среће.



Такође знајте, можете ли брисати ДМ-ове у нескладу? Брисање директних порука у Неслога Кликните десним тастером миша на корисника са којим ти 'веекцхангед Директне поруке и изаберите Порука. У окну ДирецтМессаге на левој страни екрана задржите показивач изнад разговора и кликните на Кс који ће се појавити.



Исто тако, људи питају, шта ДМ значи у нескладу?

(ПОСЛЕ ПОДНЕ/ ДМ ) Д. Директне поруке су један на један разговори са пријатељима.



Како да поново отворим затворени ДМ због неслагања?

Уђите на листу блокираних корисника, кликните на њега и то ће и бити отворен тхе дм имате тог корисника. Одатле ћете моћи да избришете своје поруке.

Одговори на повезана питања

Да ли га брисање ДМ брише за другу особу?

ти моћи само избрисати Твиттер ДМ-ови (ДирецтМессагес) из вашег поштанског сандучета. Текст каже „Кад ти избрисати директна порука или разговор (послат или примљен), то се брише само са вашег налога. Други у разговору ће и даље моћи да видите Директне поруке или разговоре које имате избрисан .

Да ли несклад чува дневнике ћаскања?

Историја раздора Трацкер је скрипта прегледача која вас локално омогућава чување историје ћаскања на вашим серверима, групама и приватно разговора . Када је скрипта активна, учитаће се историја изабраног текстуалног канала до прве поруке и омогућићете вам да га преузмете за прегледавање ван мреже у свом прегледачу.

Како да трајно избришем нескладне поруке?

Метод 2 Брисање порука на каналу
  1. Отворите Дисцорд. То је љубичаста или плава икона са белом гамепадилустрацијом.
  2. Додирните ☰. Налази се у горњем левом углу екрана.
  3. Изаберите сервер.
  4. Изаберите канал.
  5. Славина ?.
  6. Додирните Претражи.
  7. Укуцајте своје корисничко име и додирните лупу.
  8. Додирните поруку коју желите да избришете.
Објашњење

Како да обришем туђу поруку о нескладу?

Кораци
  1. Кликните на икону пријатеља. То је плава икона у горњем левом углу екрана са три беле контуре човека.
  2. Изаберите разговор. Сада ће се отворити на главном панелу Дисцорд-а.
  3. Пређите мишем преко поруке коју желите да избришете.
  4. Кликните?.
  5. Кликните Делете.
  6. Кликните Избриши да бисте потврдили.
Објашњење

Шта отварају ДМ?

ДМ стоје за директне поруке. На Твиттеру имате картицу која вам омогућава приватно слање порука било ком другом кориснику који вас прати (или онима које не пратите који имају ДМ поставке. отворен свима). Већина људи га скраћено назива ДМ. Објашњење

Како да видим старе поруке у нескладу?

У доњем левом углу екрана кликните на икону уређаја за приступ поставкама. Кликните на „Изглед“, а затим гледај за одељак „Напредно“. Укључите прекидач поред „Девелопер Моде“. Пронађи тхе поруку желите да пријавите, кликните десним тастером миша на име корисника и изаберите „Копирај ИД“. Учен брамин

Шта се дешава ако избришем твиттер ДМ?

Када избришете до Директну поруку или напустите разговор (послан или примљен), он се брише са вашег налога само. Остали у разговору ће и даље моћи да виде Директне поруке или разговоре које сте избрисали. Учен брамин

Како се шаље приватна порука на неслогу?

[ХовТо] Приватна порука Неко о нескладу
  1. Кликните на корисничко име особе на бочној траци. Повећани искачући прозор требао би се појавити поред десне бочне траке.
  2. У малу траку испод њихове „Улоге“ можете да унесете било коју поруку коју ћете послати одређеном члану. Сада можете да приступите недавним разговорима на левој бочној траци. Више информација у наставку.
Учен брамин

Шта ДМ значи сексуално?

Последњих година, ДМ „слиде“ је постао нова порука за проналазак на мрежи. „Клизнути у ДМ“ је острво за слање директне поруке на Инстаграм или Твиттер, често с романтичним намерама. Једног дана послао ми је приватну поруку. Учен брамин

Шта је ПМ?

ПОСЛЕ ПОДНЕ или после подне (такође написано ПОСЛЕ ПОДНЕ. или после подне. ) је скраћеница за латински пост меридием, што значи 'после поднева' у 12-часовном сату. Учен брамин

Која је разлика између ДМ и ПМ?

ПОСЛЕ ПОДНЕ скраћеница од Приватна порука. Уместо да каже ДМ Ја, такође можеш рећи ПОСЛЕ ПОДНЕ Ја. Обоје имају исто значење. ПОСЛЕ ПОДНЕ такође значи Пост Меридием, који се користи за казивање. Учитељице

Шта значи БМ?

Кретање цреваПристалица

Шта се догађа ако избришете свој нескладни рачун?

Онемогућавање Ваш рачун значи можете опоравите га у било ком тренутку након предузимања ове радње. ако ти промена твој ум, можете поново активирати Ваш рачун ! Када ти онемогућити рачун ти више неће добијати ниједна @ обавештења од Неслога . Присталица

Шта ради мее6 бот?

МЕЕ6 је смео Дисцорд бот тражећи да свакодневно истражују ново тло! Боље карактеристике, боље перформансе и боље певање ... важно је, у реду? Музика, снимање, нивои, модерирање, аутоматско модерирање и обавештења са омиљених локација. Присталица

Како на телефону бришете ћаскање у нескладу?

Кораци
  1. Отворите Дисцорд. Његова икона изгледа као бели насмејани гамепад на лепљивој позадини.
  2. Додирните ☰. Налази се у горњем левом углу екрана.
  3. Додирните сервер који желите да избришете. Сервери су наведени са леве стране екрана.
  4. Славина ?.
  5. Додирните Подешавања сервера.
  6. Додирните Преглед.
  7. Славина ?.
  8. Додирните Избриши сервер.
Почетник

Када некога блокирате, може ли и даље видети ваше поруке?

Па, кад блокирате људи на Мессенгер-у, они неће моћи види ствари ти послао их је.Према тхе Фацебоок центар за помоћ, кога некога блокираш , они Више нећу моћи да ступим у контакт ти (нпр: пошаљи ви поруке , назовите ти ) на Мессенгер-у или на Фацебоок-у. Почетник

Шта се дешава са ДМ-има када некога блокирате?

Блокирање особе сакрива ваше личне четне теме један од другог у ДМ . Значи, нит ће нестати и ти неће моћи да види поруке (док ти деблокирај их). Почетник

Како блокирати некога због неслоге?

Кораци
  1. Отворите Дисцорд. Апликација има плаво-белу икону која изгледа као насмејана рачица.
  2. Изаберите сервер. Овај корак можете прескочити ако сте већ повезани са сервером који је домаћин каналу.
  3. Изаберите канал за ћаскање.
  4. Кликните на име особе коју желите да блокирате.
  5. Кликните Блокирај.
  6. Кликните Блокирај да бисте потврдили.